Πολιτική Επιστροφών

Δικαίωμα Υπαναχώρησης λόγω μεταμέλειας – Πολιτική Επιστροφής Προϊόντων

Ο αγοραστής διατηρεί το δικαίωμα να επιστρέψει τα προϊόντα που αγόρασε από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα. Η επιστροφή θα πρέπει να γίνει εντός προθεσμίας εφτά (7) ημερών από την ημερομηνία της παραλαβής των προϊόντων.
Στην περίπτωση αυτή ο αγοραστής επιβαρύνεται εξ’ ολοκλήρου με το ποσό των μεταφορικών για την επιστροφή των προϊόντων και μόνον αυτό.

Επιστροφές γίνονται δεκτές, μόνο εφόσον τα προϊόντα που επιθυμείτε να επιστρέψετε βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παραλάβατε, μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο.
Σε άλλη περίπτωση η επιστροφή δε θα γίνει δεκτή.

Στην περίπτωση που επιλέξετε την επιστροφή των προϊόντων σας, παρακαλώ συμπληρώστε την ακόλουθη φόρμα για να ζητήσετε Αριθμό Έγκρισης Επιστροφής Προϊόντων.

Υπηρεσία επιστροφής χρημάτων στον καταναλωτή δεν παρέχεται.

Λόγω της φύσης των προϊόντων μας (μεταχειρισμένα – second hand), σας ενημερώνουμε πάντα λεπτομερώς για την κατάστασή τους. Ωστόσο αν στην σπάνια περίπτωση που από λάθος (πχ χτύπημα κατά τη μεταφορά) παραλάβετε το προϊόν σε διαφορετική κατάσταση από την περιγραφόμενη, τότε παρακαλούμε να μας ενημερώσετε άμεσα.

Σε περίπτωση επιστροφής παρακαλώ συμπληρώστε την ακόλουθη φόρμα για να ζητήσετε Αριθμό Έγκρισης Επιστροφής Προϊόντων.