Η Ιστορία μας

Το παλαιοπωλείο «To Μικρό Μοναστηράκι» στεγάζεται σ’ ένα διατηρητέο κτίριο του 1907, επί της λεωφόρου Βασιλίσσης Όλγας 203, στο κεντρικότερο σημείο της ανατολικής Θεσσαλονίκης, στην περιοχή της 25ης Μαρτίου και Ντεπό. Ο χώρος αποτελείται από 6 μεγάλες αίθουσες και όλο το κτίριο περιστοιχίζεται από μια μεγάλη καγκελόφρακτη αυλή. Μέσα σ’ αυτόν το χώρο συγκεντρώνουμε, συντηρούμε και εμπορευόμαστε παλιά αντικείμενα.

Η αγάπη μας για τη δουλεία αυτή είναι έμφυτη, γιατί ξεκίνησε με σεβασμό και λατρεία πρώτα για την ιστορία του κάθε πράγματος και μετέπειτα η διάθεση να το μοιραστείς με άλλους λάτρεις και συλλέκτες, που έχουν την ίδια αγάπη με εσένα για το παλιό αντικείμενο, άσχετα εάν αυτό είναι μικρό ή μεγάλο, σημαντικό ή λιγότερο σημαντικό, ακριβό ή λιγότερο ακριβό.

Το κάθε ένα το αγαπάμε για την ιστορία του και την διαδρομή του έως ότου φτάσει σε εμάς, είτε για να συμπληρώσει μια συλλογή, είτε για να στολίσει ένα μέρος του σπιτιού μας που είναι κομμάτι της καρδιάς μας.

Η αγάπη μας για τη δουλειά μας και η επιθυμία μας να παρέχουμε υψηλού επιπέδου υπηρεσίες, μας οδήγησε στη δημιουργία του ηλεκτρονικού μας καταστήματος Vintart.gr, στις σελίδες του οποίου μπορείτε να περιηγηθείτε μέσα από τις δικές σας μνήμες στον όμορφο κόσμο των παλαιών αντικειμένων!
Σίγουρα σε μια επίσκεψή σας, θα βρείτε κάτι που να αξίζει να του δώσετε νέα πνοή στο δικό σας χώρο, στη δική σας ζωή!

Επισκεφθείτε μας στο παλαιοπωλείο μας “Το Μικρο Μοναστηράκι” ή στην ιστοσελίδα μας Vintart.gr.