Τρόποι Πληρωμής & Αποστολής

Τρόποι Αποστολής

Αναλυτικότερα μπορείτε να πληρώσετε & να παραλάβετε την παραγγελία σας με έναν από τους παρακάτω τρόπους:

 1. Με Παραλαβή και Πληρωμή της Παραγγελίας σας από το κατάστημά μας
  Δεκτός ο τρόπος αυτός, ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ, μόνο μέσω προηγούμενης συνεννόησης. Κάντε την παραγγελία σας μέσα από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα, αν είναι δυνατό, ώστε να πάρει αύξοντα αριθμό προτεραιότητας και θα παραλάβετε τα προϊόντα σας από το κατάστημα μας, την εργάσιμη ημέρα & ώρα που σας βολεύει. Η πληρωμή στο κατάστημα γίνεται με Μετρητά ή Πιστωτική Κάρτα. Δεκτές Visa , Mastercard, American Express, Diners & οι περισσότερες λοιπές κάρτες.
 2. Με αντικαταβολή στην εταιρία ταχυμεταφορών της επιλογής μας
  Μέσος Χρόνος Παράδοσης 1-3 εργάσιμες ημέρες.
  Αυτός ο τρόπος εφαρμόζεται όταν αποστέλλουμε εμείς την παραγγελία σας. Κυρίως αφορά παραγγελίες για δέματα μικρού όγκου & βάρους (π.χ. μέχρι 7-8 κιλά). Τα προϊόντα έρχονται, σε πακέτο, μέσω του Ταχυμεταφορέα (Courier) και εσείς πληρώνετε το αντίτιμο την στιγμή της παραλαβής, είτε στον χώρο σας, είτε στο γραφείο Ταχυμεταφορών.
  Οι αποστολές εκτελούνται την ίδια μέρα, εφόσον οι παραγγελίες γίνουν μέχρι τις 11:00 στις καθημερινές ημέρες. Εάν παραλάβουμε παραγγελία μετά τις 11:00, θα την στείλουμε την επόμενη εργάσιμη. Σε κάθε περίπτωση θα λάβετε e-mail, εντός 24 ωρών, επιβεβαίωσης της παραγγελίας και θα έχετε ενημερωθεί για τον ακριβή χρόνο παράδοσης και αποστολής. Μέγιστος χρόνος αποστολής οι 72 ώρες, υπό φυσιολογικές συνθήκες.
  Αποστολές θα πραγματοποιούνται καθημερινά με courier (εκτός Σαββάτου, Κυριακής, αργιών).
  Λοιπές αποστολές μεγάλου όγκου και βάρους θα πραγματοποιούνται μόνο κάθε Τρίτη & Πέμπτη με μεταφορική εταιρία της επιλογής μας. 
  Το κόστος αποστολής διαμορφώνεται για τα αντικείμενα που θα διακινηθούν με τη συνεργάτιδα εταιρία ταχυμεταφορών:
  • Εντός Πόλης 2,50 ευρώ με ΦΠΑ για τα πρώτα 2 κιλά και 1,50 ευρώ για κάθε επιπλέον κιλό.
  • Οι αντίστοιχες χρεώσεις από πόλη σε πόλη για τη Χερσαία και Νησιωτική Ελλάδα διαμορφώνονται ως εξής:
  Εντός Περιφέρειας 2,50 ευρώ με ΦΠΑ για τα πρώτα 2 κιλά και 1,50 ευρώ με ΦΠΑ για κάθε επιπλέον κιλό. Οι αποστολές με αντικαταβολή έχουν επιπλέον χρέωση 2,50 € με ΦΠΑ. Σε περιοχές στις οποίες δεν είναι δυνατή η αποστολή της παραγγελίας μέσω της υπηρεσίας ταχυμεταφορών, ο χρόνος αποστολής είναι αυτός που προβλέπεται από τα Ταχυδρομεία. Αποστολές θα πραγματοποιούνται καθημερινά με courier εκτός Σαββάτου, Κυριακής, αργιών. Η χρέωση κάθε αποστολής εξαρτάται από τον συνδυασμό μεγέθους και βάρους. Αν το ογκομετρικό βάρος της αποστολής είναι μεγαλύτερο του πραγματικού (περιπτώσεις ελαφρών δεμάτων με μεγάλο όγκο), τότε η χρέωση γίνεται με βάση το ογκομετρικό βάρος. Ογκομετρικό Βάρος σε χιλιόγραμμα= Μήκος x Πλάτος x Ύψος σε εκατοστά / 5000. Συνοπτικά με τις ταχυμεταφορές, υπάρχουν οι παρακάτω δυνατότητες:
  1. O παραλήπτης παραλαμβάνει την παραγγελία του από το αντίστοιχο, πιο κοντινό, γραφείο εξυπηρέτησης της Courier.
  2. Η παράδοσή της παραγγελίας γίνεται από την Courier στη διεύθυνση της έδρας του παραλήπτη. Στις περιπτώσεις που δεν δηλώνετε σε εμάς τον τρόπο παραλαβής, θα γίνεται η αποστολή από εμάς με τον 1ο τρόπο! Για τις περιοχές που χαρακτηρίζονται από την courier δυσπρόσιτες, θα ισχύει ο 1ος τρόπος. Μέσω courier υπάρχει η δυνατότητα αποστολής δεμάτων σε όλες τις πρωτεύουσες Νομών της Ηπειρωτικής, καθώς και της Νησιωτικής Ελλάδας. ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΜΕ ΕΛΤΑ Courier (ΠΟΡΤΑ-ΠΟΡΤΑ): https://www.elta-courier.gr/search
 3. Με Μεταφορική Εταιρία της επιλογής μας
  Μέσος Χρόνος Παράδοσης 2-5 εργάσιμες ημέρες. Αυτός ο τρόπος είναι προτιμότερος για δέματα μεγάλου όγκου και βάρους. Σε αυτή την περίπτωση θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας, για περισσότερες λεπτομέρειες, σχετικά με το κόστος και τον χρόνο παράδοσης. Με την επιλογή της μεταφορικής εταιρείας ΔΕΝ υπάρχει πάντα η δυνατότητα αντικαταβολής & ισχύει βασικά για προπληρωμένες παραγγελίες. Ειδικότερα, Αποστολές με φορτηγά θα πραγματοποιούνται, με μεταφορική εταιρία της επιλογής μας. Με τις Μεταφορικές Εταιρίες υπάρχει η δυνατότητα αποστολής δεμάτων σε όλες τις πρωτεύουσες Νομών της Ηπειρωτικής, καθώς και της Νησιωτικής Ελλάδας.

Τρόποι Πληρωμής

 1. Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό δικό μας, για προπληρωμή παραγγελίας
  Αυτός ο τρόπος ισχύει για όλες τις προπληρωμένες αγορές, ανεξάρτητα απο τον τρόπο αποστολής.
  Τράπεζα: ATTICA BANK BIC (Bank Identifier Code): ATTIGRAA
  Λογαριασμός σε μορφή IBAN (International Bank Account Number)
  (Διεθνής Αριθμός Τραπεζικού Λογαριασμού): GR56 0160 4670 0000 0008 4978 451
  Απλή Μορφή Λογαριασμού: 849 78451
  Δικαιούχος: Παρησινός Π. Ιωάννης
 2. Με Χρήση Πιστωτικής / Χρεωστικής / Προπληρωμένης Κάρτας μέσω του E-Shop
  Αν διαθέτετε κάρτα, μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε με ασφάλεια μέσα από την άνετη & φιλική πλατφόρμα πληρωμών που έχουμε δημιουργήσει για εσάς. Η χρέωση & η διαδικασία θα αναλύεται με απλό και κατανοητό τρόπο.
  α. Πληρωμή μέσω του Paypal (επιβάρυνση +4,0%)
  β. Πληρωμή μέσω του Viva Payments [Ελληνική αντίστοιχη Paypal] (επιβάρυνση +2,0%)